Vreemde Druif: wijnen met een verhaal

Vreemde Druif is een nieuwe webshop voor iedereen die een uitstekende wijn uit een onbekende wijnstreek op tafel wil zetten: een wijn met een verhaal. Naast de bekende gebieden zijn er werkelijk prachtige wijnen die vragen om ontdekt te worden. Vreemde Druif test en selecteert wijnen van de allerbeste kwaliteit uit andere wijngebieden: Libanon, Engeland, Canada, Hongarije en nog veel meer streken.

Op www.vreemdedruif.nl kun je de wijnen bestellen en lezen over hun oorsprong, hun verhaal, de wijngaard, de wijnboer, of er biologisch geteeld wordt en nog veel meer. Ook vind je er een uitgebreide smaakbeschrijving en tips voor het combineren van de bijzondere wijnen met eten om je te helpen kiezen bij je bestelling.

Vreemde Druif organiseert regelmatig proeverijen voor iedereen die wat nieuws wil ontdekken of bij een gerecht uit een bepaald land een bijpassende wijn wil schenken. Geïnteresseerd? Meld je aan bij www.vreemdedruif.nl.