Een incubator voor (ex)studenten

StartupPush Go is een incubator voor (ex)studenten die willen werken in een eigen startup.De sleutel van een succesvolle startup is de kwaliteit van het team. “Dat is de reden waarom we beginnen met het team.” zegt Arie den Boon, medeoprichter van StartupPush en medewerker aan de Graduate School of Communication van de Universiteit van Amsterdam. “Goede ideeën zonder goed ondernemerschap zijn nog niets. Alleen top teams kunnen goede ideeën tot een succes maken.”

StartupPush hanteert wetenschappelijke methoden voor het toetsen en valideren van ideeën aan de markt. De methoden lijken veel op de methoden en technieken die de studenten tijdens hun studie hebben geleerd en gebruikt. StartupPush wordt ondersteund door de Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.

Als je echt iets anders wilt doen en je bent bereid keihard te werken in een team aan een gezamenlijke toekomst, registreer je dan nu.