Sculpely: Marktplaats voor 3D printing

 

3D printen krijgt steeds meer aandacht en wordt zelfs de derde industriële revolutie genoemd. Wij van Sculpely zien dat de 3D printwereld behoefte heeft aan een marktplaats waar consumenten 3D modellen kunnen en vervolgens zelf hun printer kunnen selecteren of zelf thuis kunnen uitprinten. Daarnaast is Sculpely dé plek voor designers waar zij hun 3D ontwerp kunnen verkopen aan de consument. Karin Oenema en Eliza Helmond zijn druk bezig om dit platform op te zetten. Sculpely is een 3D printshop en platform voor 3D ontwerpen. Het is de plek waar consumenten, ontwerpers en printshops samenkomen!

Ben je 3D ontwerper? Sculpely heeft in samenwerking met Dutch3design.com de ontwerpwedstrijd “De Gouden Lamp” opgezet. Ontwerpers krijgen de opdracht om de meest innovatieve lamp te ontwerpen van Nederland te ontwerpen. Dus ben je een ontwerper en wil jij “Dutch3Designer 2013” worden? Ga dan naar Dutch3design.com voor meer informatie.

Wil je een uniek product? Kijk dan op Sculpely.com voor de nieuwste sieraden, gadgets en accessoires.