StartupPush

We zijn gek op startups, om allerlei redenen. Maar helaas zien we veel startups die het niet redden en stuk gaan. Soms omdat hun idee niet goed is of dat de doelgroep ontbreekt, soms omdat het team het niet kan, soms beide. Dat wil niet zeggen dat startups een onmogelijke taak hebben. Eigenlijk is het andersom, we zien veel goede idee├źn, en veel goede ondernemers. Het is onze taak die twee te combineren.

De juiste mensen en het juiste idee

In het voorjaar van 2013 zijn we een nieuw concept begonnen. Inderdaad, ook een startup. We begonnen met 17 mensen, 17 individuen die graag wilden proberen deel uit te maken van een startup. Na een periode van trainingen, selectie van mensen en hard werken aan startup ontwikkeling hebben we nu 5 teams die werken aan hun concept en voor de zomer van 2013 waarschijnlijk een werkende startup hebben. Een startup die ook geld verdient.

De teams werken aan zeer verschillende concepten. Op dit moment zijn dat:

  • MOOC’s
  • 3D printing
  • Exotische wijnen
  • Self organizing networks
  • Stockphoto marketplace

Najaarsronde van StartupPush GO

StartupPush organiseert in het najaar een nieuwe ronde van het GO programma: de tweede flight. Deze begint op 3 september. Als je student bent of net afgestudeerd, ben je welkom bij StartupPush. Wil je meedoen ga dan naar Unlock your city en registreer je.

Partners

StartupPush is een onafhankelijke organisatie die wordt gesteund door de Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Deze stelt ruimte en web access beschikbaar en informeert studenten en alumni over het programma. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

logo_small

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>