StartupPush Fast

IMAG0187

 

Het Fast programma is voor startups. Dus als je lid bent van een startup of je bent lid van een groep met een idee en de groep heeft een omvang van tenminste twee personen, dan is StartupPush Fast het programma voor jou.

Zes weken – parttime

In zes weken zul je je startup een extra duwtje geven naar de markt. In de eerste van de zes weken presenteer je je startup aan de andere groepen. In de laatste sessie doe je je pitch opnieuw, nu voor een grote groep van andere startups, coaches en investeerders. Tijdens het programma leer je hoe je de basiselementen van je business canvas opzet en hoe je de belangrijkste veronderstellingen bij je doelgroep valideert. In de avondsessies presenteer je wat je doelstellingen waren, wat er uit is gekomen, wat je nieuwe doelstellingen zijn voor de komende week, etc. We gebruiken de Lean Launchpad methodiek van Steve Blank en de methode van Eric Ries.

Je bent niet alleen

Hoewel de startup methoden en technieken openbaar zijn en iedereen die kan toepassen, profiteren startups daar pas echt van als groepen aan elkaar presenteren en elkaar evalueren en helpen. In de sessies met de startups gebruiken we bestaande en zelf ontwikkelde methoden die je helpen om te gaan met de talloze problemen en uitdagingen die startups tegenkomen. De technieken maken het leerproces heel interactief en uiterst leerzaam omdat de kennis in de groep direct met elkaar wordt gedeeld. De startups werken heel geconcentreerd en effectief en ontwikkelen zich samen vele malen sneller dan in hun eentje.

Vereisten

Zie voor de vereisten van deelname aan het programma de Fast registratiepagina

Gratis

Zeiden we al dat het programma gratis is? Ja, het is gratis. We vragen geen aandelen en geen cursusbijdrage. We vragen alleen je commitment om iedere week bij te dragen aan het succes van jezelf en de andere startups. StartupPush werkt met grote partijen die dit voor startups mogelijk maken. Aarzel dus niet en registreer je team bij StartupPush Fast!

 

IMAG0198

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>