StartupPush GO

IMAG0164

Misschien zoek je een baan, maar kun je niets vinden dat bij je niveau en ambitie past. Of je wilt de mogelijkheden verkennen deel uit te maken van een startup. Of je wilt je eigen bedrijf! Als je echt ambitieus bent is StartupPush GO iets voor jou. Wil je meedoen ga dan Unlock your city en schrijf je in voor Amsterdam of een andere stad.

Investeer drie maanden in je toekomst

StartupPush GO is niet voor start-ups, maar voor individuele studenten en afgestudeerden. Je krijgt in GO een intensieve intake training van drie weken om je voor te bereiden op deelnemer te zijn in een startup. Na de trainingen formeren we teams van drie personen en een coach rond nieuwe en schaalbare ideeën. Dat zijn veelbelovende business concepten voor producten en diensten. De ideeën worden door jou en de andere deelnemers verder ontwikkeld, getoetst en gevalideerd met het business canvas model van Osterwalder en de methodiek van Steve Blank en Eric Ries. De teams hebben de opdracht de ideeën in de drie maanden om te zetten in een minimal viable product en een bedrijf met omzet. En natuurlijk helpen we je daarbij om dat doel te bereiken!

Wordt medeoprichter van een startup

Als de teams succesvol zijn, wat inhoudt dat ze hun product of dienst in de drie maanden kunnen verkopen, zetten we samen een bedrijf op: jij, je twee teamleden en StartupPush. Iedere deelnemer krijgt een gelijk deel van het bedrijf. StartupPush blijft dus betrokken bij het bedrijf en helpt om het een succes te maken.

De kans

Door nauw samen te werken met elkaar en de staf heb je een goede kans in drie maanden mede-eigenaar te zijn van een startup. Grijp die kans. En wat als het niet lukt een startup te formeren? Dan heb je heel veel geleerd en zie je overal mogelijkheden voor jezelf. Er is waarschijnlijk geen enkel universitair programma dat zo intensief is.

Voor studenten en afgestudeerden

Het programma StartupPush GO staat open voor studenten en afgestudeerden en is gratis.

StartupPush levert training, coaching, kantoorruimte, internet toegang en een idee.
Registreer nu en geef ons de motivatie om mee te doen. Waarom wil je meedoen aan een startup? Wat heb je gestudeerd en wat breng je in? Wat is je commitment gedurende en na het GO programma? Wat maakt je een aantrekkelijke partner in een startup?
Een selectieprocedure maakt deel uit van de toelating en van het programma. Zo zullen we tijdens het programma de juiste teamleden selecteren om mee door te gaan.

En het is gratis

Zeiden we al dat het programma gratis is? Het hele programma is gratis voor deelnemers. Aan het eind van het programma kun je de eigenaar zijn van 25% van de startup. Aarzel dus niet en schrijf  je in bij StartupPush GO! Wil je meedoen ga dan Unlock your city en schrijf je in voor Amsterdam of een andere stad.

Meedoen?

Wil je meedoen ga dan Unlock your city en schrijf je in voor Amsterdam of een andere stad. Er start een
nieuwe ronde op 3 september.

IMAG0191

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>